Blog

Jak jsem přeměnil tátu na textového guru: zkušenosti s Textory.cz

Blog Image
Jak jsem přeměnil tátu na textového guru: zkušenosti s Textory.cz

Admin / May 27, 2023

Můj táta má malou firmu v Praze, která se věnuje tepelným čerpadlům, solárním systémům a celkově energeticky úsporným zařízením na vytápění v domech a bytech. No, když říkám malou, tak tím myslím fakt malou. A protože je to starej mazák ve svém oboru, tak nám trochu zaostává v moderních technologiích. Občas mi volá s nějakým problémem, který má s počítačem nebo mobilem. A musím říct, že to jsou věci, které by se normálnímu uživateli ani nemohly stát, protože by porušovali zákony kybernetiky a v nejlepším případě by to způsobilo celkovou havárii vesmíru. Tyhle drobnosti se mu stávají i třikrát do týdne. Tati promiň. Samozřejmě to teď píši s nadsázkou :). Takže veškerá správa firemního webu, sociálních sítí a podobně je na mě.

Dnes mě táta požádal o vložení nového certifikátu na jeho webové stránky. Jo, jasně, není problém. Ale když už jsme u toho, tak proč nevyužít šanci a napsat nějaký ten text navíc? To je přece základ SEO, lidi! Bez textu je to na nic a SEO specialisté to vědí nejlíp. Každý SEO specialista Vám řekne, že musíte mít aktualizovaný blog a být aktivní na sociálních sítích. 

Takže jsem mu ukázal, jak se dá během chvilky napsat kvalitní text s pomocí Textory a byl nadšený. Super nástroj pro všechny podnikatele, kteří nemají čas na vymýšlení textů. Pokud máte taky v rodině podnikatele, co potřebuje pomoct, nebo se chcete dozvědět víc o Textory, klidně mi napište. Doufám, že jsem Vás trošku motivoval a že si vyzkoušíte tenhle skvělý nástroj!

S pozdravem Jakub Klvaň