Blog

Novinky v oblasti umělé inteligence (AI)

Blog Image
Novinky v oblasti umělé inteligence (AI)

Admin / December 30, 2023


V dnešním světě, kde se technologie vyvíjí rychlejším tempem než kdykoli předtím, je důležité držet krok s nejnovějšími trendy a inovacemi. Jednou z oblastí, která se v posledních letech rychle rozvíjí, je umělá inteligence (AI). A my jsme se rozhodli přidat dva nové nástroje do našeho portfolia, které využívají právě tuto technologii. Tyto nástroje jsou určeny k pomoci uživatelům vytvářet články a popisovat obrázky.

Prvním z nich je AI průvodce článkem. Tento nástroj byl navržen tak, aby uživatelům pomohl od nápadu klíčových slov, přes body tématu, až po obrázek článku. Jak to funguje? Je to jednoduché. Nejprve zadáte klíčová slova, která souvisí s tématem, o kterém chcete napsat. AI průvodce článkem pak analyzuje tato slova a vytvoří návrh tématu článku. Poté, co je téma schváleno, AI průvodce článkem začne generovat body tématu, které budou tvořit základ Vašeho článku. Nakonec, když je článek hotov, AI průvodce článkem vygeneruje obrázek, který bude odpovídat obsahu článku. Takže v podstatě, s pomocí tohoto nástroje, umělá inteligence Vám vygeneruje kompletní článek.

Druhým nástrojem, který jsme přidali, je chatovací asistent Ai vision. Tento nástroj byl vytvořen s cílem pomoci uživatelům s popisem obrázků. Proč je to důležité? Popis obrázku může být velmi užitečný pro lidi se zrakovým postižením, kteří používají čtečky obrazovky k prohlížení webových stránek. Ale také pro vyhledávače, které používají textový popis obrázku k lepšímu pochopení jeho obsahu. Jak funguje Ai vision? Po nahrání obrázku do nástroje Ai vision, AI analyzuje obrázek a vygeneruje popis toho, co na obrázku vidí. Tento popis pak může být použit jako alternativní text pro obrázek.

Oba tyto nástroje představují skvělý přínos pro uživatele, kteří chtějí vytvářet kvalitní obsah, ale nemají dostatek času nebo zkušeností. Díky umělé inteligenci je nyní možné vytvářet články a popisy obrázků rychleji a efektivněji než kdykoli předtím.

Věříme, že tyto novinky přinesou našim uživatelům mnoho výhod a usnadní jim práci. Ať už jste bloger, copywriter, redaktor nebo jen někdo, kdo chce vytvářet kvalitní obsah, tyto nástroje jsou tu pro Vás. Tak proč je nevyzkoušet a přesvědčit se, jak Vám mohou pomoci?